Bæredygtighed på kirkegården

Kirkegården og kirkens andre udearealer er også en del af skaberværket, og vi ønsker at sætte fokus på dette i Grøn Kirkes arbejde. Gravere, gravermedhjælpere, kirkeværger, kirkegårdsledere, gartnere og alle andre, som er tilknyttet arbejdet på kirkegården kan være med til at gøre en forskel for den grønne omstilling og dermed også udvise omsorg for skaberværket. Derfor har vi samlet en masse inspiration til netop jer på denne side.

Gå på opdagelse i forskellige emner, som alle sammen relaterer sig til bæredygtighed på kirkegården. Hvis du trænger til inspiration, så dyk ned i rapportager fra kirkegårde, som allerede er i gang med grøn omstilling på forskellige måder. Har du brug for mere faglig viden, så fordyb dig i alt fra emner såsom kompostering til stauder og affaldssortering. Har du brug for sparring, så kig på listen over ERFA-grupper i hele landet, hvor kirkegårdsfolk arbejder med et fokus på bæredygtighed på kirkegården.