Studentermenigheden i Aarhus

​Studentermenigheden i Aarhus

I alt opfylder vi 28 punkter, og har 8 ekstra som er på arbejdsbordet. Lige pt er det affaldssorteringen, som bliver gennemført

De røde krydser betyder, at det er det vi pt. arbejder videre med. Men har tænkt os at opfylde indenfor de næste 1-2 år.

Vi har arbejdet med tjeklisten i godt et halvt år. Og til oktober udsættes der et udvalg, som løbende skal udvikle det grønne i SMÅ og arbejde videre med det der er sat i gang og få det gennemført. Så det bliver spændende og se hvad de kan finde på.

Det sværeste har været at få de andre med på idéen og få dem engageret. Især når det begynder at ændre på deres daglige rytme i vores hus.
Desuden har vi ikke selv råderum over selve huset, som tilhører os. Det ligger under en anden kirke, som sidder lidt stramt i det lige nu, så at få dem til at købe og indsætte en ny tæt havedør, og et vandbesparende toilet og energigennemgangen har også været svært.

Det mest overraskende har været hvordan beboerne i huset har taget imod det. De arbejder løs, og når bare der er nogle til at sætte arbejdet igang så er de nogle arbejdsheste. Det har været virkelig dejligt, at de har støttet op omkring det, og kommet med god konstruktiv kritik, og været med i en diskussion om, hvordan vi bedst muligt laver det grønne menighedshus, som vi gerne vil have.
Det har alt i alt været en rigtig god process, men lidt op af bakke.

Studentermenigheden i Århus
Nordre Ringgade 3
8000 Århus C
Kontakt: Tine Holst Agerskov ​ 
September 2011

print
Tagget ,