Bliv Partnerskabskirke

BLIV PARTNERSKABSKIRKE

Som noget nyt kan i som registreret grøn kirke, indgå i et partnerskab med Grøn Kirke. Partnerskabsordningen betyder, at vi i Grøn Kirke kan målrette vores ydelser til de kirker, som ønsker at arbejde lidt dybere med den grønne omstilling – det være sig både i teologi og praksis. På den måde kan Grøn Kirke levere konkret materiale til din kirke, så I ikke behøver opfinde den dybe tallerken. Der vil hvert år være nyt spændende materiale at hente, hvorfor det også giver mening at forny partnerskabsaftalen fra år til år.

INDGÅELSE AF PARTNERSKAB

Som kirke kan i indgå i et partnerskab både igennem at bestille det vi kalder partnerskabspakken og/eller gennem ekstra ydelser. Med partnerskabspakken får I en samlet pakke af muligheder for at få tilsendt vores fysiske materialer og deltagelse i vores årlige konference, og ekstra ydelser giver mulighed  for at uddanne, inspirere og vejlede jer som grøn kirke.

Partnerskabspakken
  • Deltagelse ved Grøn Kirkes årlige konference for op til 2 personer.
  • Undervisningsmateriale og inspirationshæfter tilsendt
  • Grøn kirkes årlige plakat i trykt eksemplar
  • Færdigpakke til temaaften eller
    arrangement

Kr.

/år* **

*Partnerskabspakken kan købes af den enkelte grønne kirke. Har man har flere kirker i samme sogn eller pastorat, så regnes der per menighedsråd og ikke per kirkebygning.

**Efter konferencen er afholdt (8. oktober), koster partnerskabet 500 kr. for det resterende år.

Med partnerskabspakken får I to pladser til Grøn Kirkes årlige konference om grøn teologi og bæredygtig praksis i kirken.

Derudover får partnerskabskirker tilsendt ny-producerede inspirationsmaterialer, samt mulighed for gratis at bestille det materiale Grøn Kirke allerede har udgivet. Desuden vil I modtage en færdigpakke, så I selv kan afholde en temaaften omkring emner som kirke, klima, håb, bæredygtighed, natur, grøn teologi mm. Slutteligt får I tilsendt en trykt udgave af den årlige plakat, som I kan hænge op i kirken.

Ekstra ydelser
  • 2- timers besøg af frivillig konsulent til faglig sparring/inspirationsoplæg.
  • 1000 kr. (eksklusiv kørselsbidrag)
  • 1 times telefon/online vejledning fra Grøn kirkes sekretariat
  • 500 kr.

Kr.

/ydelse

De ekstra ydelser dækker over følgende:
Et besøg fra vores frivillige konsulentkorps. Disse er ikke professionelle konsulenter, men har meget relevant viden indenfor emner såsom energi, forbrug, affald, miljøledelse, grøn teologi, bæredygtighed på kirkegården, biodiversitet, omlægning og planlægning af nye tiltag og systemer. Konsulenterne kan bookes til et 2-timers besøg i jeres kirke, enten angående et oplæg eller til et møde med faglig sparring. Pengene for konsulenternes tid bruges til at holde opkvalificeringsmøder og udvikle materialer, så vi sikrer os, at de frivillige konsulenter altid er klædt godt på. Der vil forekomme en ekstra omkostning i form af kørselsgodtgørelse ved et besøg fra en konsulent.

Et online eller telefonisk møde med en fra Grøn Kirkes sekretariat af 1 times varighed. Det kan være, at I har brug for sparring eller vejledning indenfor tjeklistens punkter. Det kan være rådgivning og inspiration angående afholdelse af arrangementer, mulighed for at udforske netværk eller andre relevante emner for den enkelte grønne kirke.

TILMELDING

Det er simpelt at tilmelde sig som partnerskabskirke. Da kirken allerede er registreret som grøn kirke, mangler vi blot nogle få informationer samt hvilke af de tre ydelser: Partnerskabspakken, Besøg af frivillig konsulent og vejledning fra sekretariatet der ønskes. Udfyld formularen nedenunder, så vender vi tilbage med en bekræftelse og betalings oplysninger hurtigst muligt.
OBS:  Vær opmærksom på om den indtastede mail adresse er korrekt. Du vil kort efter du har trykket "Send besked", modtage en automatisk genereret e-mail som bekræftelse på at vi har modtaget de sendte oplysninger.

Kirke
Faktureringsadresse
Navn på kontaktperson
Email på kontaktperson