Ressourcer

Skal du holde en andagt eller en gudstjeneste, som har klima, miljø og ansvar for skaberværket som tema? Så kan du få inspiration her.

Vi har samlet bønner, salmer, tekster, liturgier, prædikener, mm og kaldt det Ressourcer. De er hentet fra forskellige traditioner og forskellige lande - de fleste oversat til dansk.

Ressourcerne kan bruges i liturgiske sammenhænge - eller til personlig andagt. Der er en del veksellæsninger og 'dramatiske' læsninger, så mange af ressourcerne lægger op til at inkludere menigheden i andagten eller gudstjenesten.

Sådan bruger du dokumenterne

Ressourcerne er samlet i Word-dokumenter, så det er nemt at kopiere ud og sætte ind i den sammenhæng, man gerne vil bruge dem i.

Dokumenterne har hver en indholdsfortegnelse, som kan give et indtryk af hvad dokumentet indeholder. Du kan også søge efter særlige temaer såsom brød, æbler, høst, klimastafet osv for at se, om er skulle være en bøn eller salme, der omhandler det.

Brug løs!

Du kan frit bruge af ressourcerne - og bearbejde dem til din sammenhæng.

Vi har bestræbt os på at have kildeanvisninger. Opdager du, at det er glippet, så skriv meget gerne til os: gronkirke@gronkirke.dk

Bønner

Prædikener

Salmer og sange

Tekster, digte, læsninger

Grøn Kirke for børn

Andagter og meditationer

Bekendelser, velsignelser, mm

Bibelstudie

Gudstjenester