Skabelsestiden 2021

Vær med i bøn for klimaet frem mod klimatopmødet COP26 

Som kristne er vi kaldet til at bede. Vi beder fordi vi tror på at Gud hører vores bønner, men også for at vi i bønnen bliver forbundet med hinanden, ved at udtrykke og dele vores taknemmelighed og bekymringer.

 Frem mod det næste klimatopmøde COP26 i Glasgow d. 1-12 november, er Grøn Kirke med i det globale initiativ ”Global chain of prayer”, hvor vi sammen beder for klimaet. Grøn Kirke arrangerer en indsamling af klimabønner og vi har brug for din hjælp!


Læs mere om hvordan du er med i bønnen her.

Deltag i, eller lav jeres egen klimapilgrimsvandring op til COP26

En måde at række frem mod en bedre spiritualitet, og komme i tættere forbindelse med skaberværket er pilgrimsvandring. I år har Svenska Kyrkan taget initiativ til en klimapilgrimsvandring "Walk for future" fra det berømte pilgrimscenter i Vadstena over Sjælland, gennem Tyskland til Holland, hvor de mødes med klimapilgrimme fra andre hjørner af Europa. Af coronahensyn er det kun en lille sluttet trop, der går hele vejen, men alle vi andre opfordres til at lave vores egne lokale vandringer. En pilgrimsvandring er oplagt som en del af markeringen af skabelsestiden. Læs mere om hvordan du kan blive involveret i pilgrimsvandring her.