Alle grønne kirker og organisationer

GRØNNE KIRKER I DANMARK

Her kan du læse mere om grønne kirker i Danmark. Kirkerne er opdelt efter områder, så klik på et område herunder, og du får en oversigt over grønne kirker der.

Fyn og øer
Hovedstadsområdet
Nordjylland

Nordsjælland
Midt- og Vestjylland

Sydjylland

Syd- og Vestsjælland

Østjylland

DANSKE GRØNNE KIRKER UDENFOR DANMARK

Her kan du læse mere om danske grønne kirker der ligger udenfor Danmark.

Paris

For at se en komplet liste over grønne kirker, se Danmarkskortet til højre. Markørerne på kortet viser, hvor i Danmark der er grønne kirker. Klik på de enkelte markører og læs mere.

Skal din kirke på kortet? Gennemgå tjeklisten og kontakt så gronkirke(at)gronkirke.dk. Så sætter vi jer på listen og kortet.

GRØN SKOLE MED KRISTENT VÆRDIGGRUNDLAG

Herunder kan du se en liste over grønne kristne skoler i Danmark.

Grejsdalens Efterskole

Hovedstadens kristne gymnasium

Mangler I på listen? Gennemgå tjeklisten og kontakt så gronkirke(at)gronkirke.dk. Så sætter vi jer på listen og på kortet over grønne kirkelige organisationer/skoler.

Du kan se kortet her til højre. Markørerne viser hvor i Danmark der er grønne kirkelige organisationer. Klik på de enkelte markører for at læse mere.

Share and Enjoy !

0Shares