Karlebo sogn er ny grøn kirke

Karlebo sogn med tre kirker, Egedal, Karlebo og Nivå kirke, har nu foreløbig afsluttet vores arbejde med at blive en såkaldt grøn kirke. Vi har arbejdet med tjeklisten i et halvt års tid. Vi opfylder i alt 30 punkterne.

Menighedsrådet nedsatte i efteråret en gruppe til at arbejde med listen. Det mest overraskende var nok, at vi allerede inden vi gik i gang kunne konstatere, at vi vi var godt på vej mod at opfylde de ønskede punkter. Vi agter dog at fortsætte det grønne arbejde med at opfylde flere punkter.

Karlebo sogn er et stort sogn med 3 kirker og 4 præster. Man vil opleve, at præsterne lægger vægt på forskellige aspekter ved kristendommen. Og der er mulighed for at møde flere forskellige gudstjenesteformer.

Søndagsgudstjenesterne er for alle, og sognets præster skifter mellem kirkerne.
Derudover afholdes også gudstjenester til særlige lejligheder og for bestemte målgrupper.

Karlebo kirke

Egedal kirke