Grøn Kirke Konference

Grøn Kirke holder igen i år konference for alle interesserede i spændfeltet mellem kirke og klima.

FIND PROGRAMMET HER

Temaet bliver: Bæredygtighed på dagsordenen! – Inspiration til hvordan den lokale kirke kan være kreative med klima i hverdagen med særligt fokus på unge. 

Vi ønsker, at klæde jer på til en hverdag, hvor man møder børn og unge både i og udenfor kirken, som måske kan nås eller mødes med en fælles tredje dagsorden, nemlig klima og miljø. Hvordan kan sådan et møde opstå? Hvordan integrerer man klima og miljø i kirkens sociale aktiviteter med eventuelt fokus på unge. Vi skal have inputs fra ungdomspræsten Eivind Kråvik fra Norge, som har startet Norges førte, grønne ungdomskirke. Han vil dele historier og metoder med os. Vi skal desuden synge sammen, høre om alt fra pilgrimsvandringer til fællesspisninger. Alt sammen med et grønt fokus. 

Vi håber at se alle interesserede  - både i og udenfor Grøn Kirkes netværk samt kirke- og organisationsfolk fra forskelige, kirkelige baglande. 

Konferencen koster 300 kr., men husk at Grøn Kirke Partnerskabskirker får to gratis billetter. Tilmelding sker ved at skrive til gronkirke@gronkirke.dk. SU senest  19. september

Tid og sted: Brændkjærkirken i Kolding d. 7/10 2022.

print
Tagget , , , , ,