13/9 Stafetten er nu overbragt til Tyskland

3/9-2015
Klimapilgrimsvandringerne er nu i gang i Danmark. Se indtryk fra vandringerne her og et overblik over kommende vandringer her.

25/8 - 2015
Ruten fra Roskilde til Havdrup bød på solskin og gode timer med fokus på klima og vaner.

24/8 - 2015
En gruppe kirkelige pilgrimsvandrere bevæger sig fra Svalbard til Paris for at minde politikerne om vigtigheden af en ambitiøs aftale på klimatopmødet senere på året. Læs Kristeligt Dagblads dækning her.

10/8 -  2015
Som et symbol på klimaforandringerne, og hvor afhængige vi er af naturens fine balance, er der mulighed for at indsamle vand undervejs på de enkelte vandringer – og viderebringe en flaske med vand fra alle etaperne som en ’stafet’. Læs mere her.

20/6 - 2015
Klimapilgrimsvandringerne er i fuld gang i Norge. Se billeder og nyheder derfra

#klimapilgrim

Instagram: Tag et billede fra vandringen og brug #klimapilgrim eller #klimapilgrim2015

Hvor foregik det?

På kortet nedenfor kan du se, hvilke lokale initiativer og klimapilgrimsvandringer, der fandt sted i Danmark.

Klik på den enkelte lokation for at finde tid, sted og kontaktpersoner.

Hvis du har lyst til at arrangere en lokal pilgrimsvandring eller et andet lokalt arrangement, skriv gerne en mail til klimapilgrim(@)gronkirke.dk.

Se en liste over arrangementerne

Youtube-klip: