GRØNNE KIRKER I DANMARK

Her kan du læse mere om grønne kirker i Danmark. Kirkerne er opdelt efter stifter, så klik på et stift herunder, og du får en oversigt over grønne kirker der.

Fyens Stift

Haderslev Stift

Helsingør Stift

Københavns Stift

Lolland-Falster Stift

Ribe Stift

Roskilde Stift

Viborg Stift

Aalborg Stift

Aarhus Stift

For at se en komplet liste over grønne kirker, se Danmarkskortet til højre. Markørerne på kortet viser, hvor i Danmark der er grønne kirker. Klik på de enkelte markører og læs mere.

Skal din kirke på kortet? Gennemgå tjeklisten og kontakt så gronkirke(at)gronkirke.dk. Så sætter vi jer på listen og kortet.

GRØNNE KIRKELIGE ORGANISATIONER I DANMARK

Herunder kan du se en liste over grønne kirkelige organisationer i Danmark.

Areopagos Danmark

Dansk Missionsråds Udviklingsafdeling

Danske Kirkers Råd

Danmission

Folkekirkens Mellemkirkelige Råd

Folkekirkens Nødhjælp
Kirkepartner

Miljøhuset

Roskilde Stiftsadministration

Aarhus Stiftsadministration

Mangler I på listen? Gennemgå tjeklisten og kontakt så gronkirke(at)gronkirke.dk. Så sætter vi jer på listen og på kortet over grønne kirkelige organisationer.

Du kan se kortet her til højre. Markørerne viser hvor i Danmark der er grønne kirkelige organisationer. Klik på de enkelte markører for at læse mere.